Σκέψου το clean cut look του Crazy, Stupid, Love ή τώρα, το Barbiecore.

Το καλοκαίρι του 2011, ένα βίντεο από έναν καυγά στους δρόμους της Νέας Υόρκης γίνεται viral. Δύο τύποι τραβούν ο ένας τον άλλον στη μέση μιας διάβασης πεζών στο East Village ενώ τα αυτοκίνητα προσπαθούν να τους αποφύγουν. Οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να τους σταματήσουν. Ξαφνικά, εμφανίζεται ένας άντρας με ριγέ γιλέκο και μπλε καπέλο. Σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα, καταφέρνει να χωρίσει τους άντρες. «Αυτός είναι ο τύπος από εκείνη την ταινία», ακούγεται να λέει ένα κορίτσι. Η κοπέλα που κρατά την κάμερα του τηλεφώνου είναι μπερδεμένη. «Ποια ταινία;». 

«Τhe notebook», είναι η απάντηση.

Σίγουρα δεν είναι η μόνη φορά που η παρουσία του έχει προκαλέσει υστερικές κραυγές ενθουσιασμού από ένα πλήθος κοριτσιών. Αυτή η σκηνή όμως φαίνεται να συμπυκνώνει ότι ο Ryan Gosling έχει καταφέρει: να κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του κοινού αφού τα κάνει όλα να φαίνονται τόσο εύκολα.

Χρόνο με το χρόνο και ταινία με την ταινία, ο Gosling μας έχει δείξει ότι είναι ευγενικός και ήρεμος, αλλά επίσης, αναμφισβήτητα, λίγο περίεργος. Μπορεί να κάνει Muay Thai και μπορεί να κάνει το lift του Dirty Dancing. Είναι ο εραστής στο σώμα ενός μαχητή. Κοίταξέ τον. Εκπέμπει την ενέργεια εκείνου που θα σε βάλει στους ώμους του για να σε βγάλει έξω από ένα φλεγόμενο κτίριο και μετά θα τρέξει ξανά μέσα για να σώσει το κατοικίδιο σου. Οπότε φυσικά και θα σταματούσε έναν καβγά στον δρόμο.

Πρόσφατα, ο αγαπημένος μας ηθοποιός έβαλε ξανά φωτιά στο διαδίκτυο με μια σειρά φωτογραφιών του στον ρόλο του Κεν στην επερχόμενη πολυσυζητημένη ταινία της Barbie. Αν δεν έχεις δει ήδη τους κοιλιακούς του Gosling, τα εσώρουχα με το όνομα Ken και τις rollerblading εικόνες με τη Margot Robbie στην παραλία της Βενετίας – τότε μάλλον ζεις εκτός διαδικτύου. 

Όταν ο Ryan Gosling έφτασε εδώ από τον Καναδά που γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και το έκανε με τον πιο κατασκευασμένο ποπ τρόπο: ως ένας τραγουδιστής στο Mickey Mouse Club της Disney και ο πιο αστείος της παρέας. Ως συμπρωταγωνιστής των Justin Timberlake, Britney Spears και Christina Aguilera. Στη συνέχεια τη δεκαετία του 2000 η ποπ κουλτούρα έχασε την αθωότητά της. Η Aguilera έκανε το “Dirrty”, η Britney το “Toxic”…