Από την πλευρά της η Κ. Σακελλαροπούλου παρέπεμψε το Ν. Ανδρουλάκη στα «αρμόδια όργανα» όπως η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές και η δικαιοσύνη

Το μήνυμα πως έπεσε θύμα ενός παρακρατικού μηχανισμού που θα πρέπει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στις υποκλοπές κατά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό μέγαρο.

Δεν έχουν συνωμοτήσει οι πλανήτες

«Δεν έχουν συνωμοτήσει οι πλανήτες εις βάρος μου, αλλά ένας παρακρατικός μηχανισμός ο οποίος θα πρέπει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης εξερχόμενος του Προεδρικού μεγάρου και πρόσθεσε ότι προς αυτή την κατεύθυνση αγωνίζεται καθώς δεν πρόκειται για ένα προσωπικό του ζήτημα αλλά για ένα πολιτικό ζήτημα που αφορά στην ποιότητα της δημοκρατίας.

  • Διαβάστε επίσης Υποκλοπές: Βόμβα Ράμμου για την καταστροφή του αρχείου Ανδρουλάκη – Νέα ένταση στο πολιτικό σκηνικό

«Πιστεύω ότι σε αυτή την προσπάθεια είναι το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού μας συστήματος το οποίο θέλει την Ελλάδα μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα, όπου αυτές οι πρακτικές θα είναι καταδικαστέες και δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον εις βάρος κανενός πολίτη» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης για συγκάλυψη και αλά καρτ χρήση του απόρρητου για την ΕΥΠ στην εξεταστική επιτροπή.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέπεμψε για το θέμα στα «αρμόδια όργανα» όπως, «είναι η Βουλή και η εξεταστική της επιτροπή, καθώς και η δικαιοσύνη, στην οποία έχετε προσφύγει».

  • Διαβάστε επίσης ΠΑΣΟΚ: Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ ξεσκέπασε τις μεθοδεύσεις Κοντολέοντα – κυβέρνησης

Δεν είναι προσωπικό ζήτημα, είναι ζήτημα δημοκρατίας

Κατά την έναρξη της συνάντησής τους ο κ. Ανδρουλάκης και η κα Σακελλαροπούλου είχαν τον εξής διάλογο:

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ κυρία Πρόεδρε για τη φιλοξενία. Πήρα την πρωτοβουλία να συναντηθούμε γιατί είναι μια κρίσιμη στιγμή και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη, με τη συνέχιση της παράνομης εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία, την κλιμακούμενη ενεργειακή κρίση, που πλήττει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους Έλληνες και…