Η δική του Μπέντζαμιν Μεντί συνεχίστηκε με τη μαρτυρία μιας από τις κοπέλες που τον έχουν κατηγορήσει για βιασμό να σοκάρει.

Ο Μπέντζαμιν Μεντί βρίσκεται στο εδώλιο με την κατηγορία των οκτώ βιασμών, μιας απόπειρας βιασμού και μιας σεξουαλικής επίθεσης, με τη δίκη του να συνεχίζεται την Τετάρτη (24/8). Στο προσκήνιο βρέθηκε η μαρτυρία μιας από τις κοπέλες που κατηγορούν τον Γάλλο αμυντικό για όλα τα παραπάνω.

Η κοπέλα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν στο σπίτι του παίκτη και πως επιτέθηκε. Όταν έφτασε εκεί, υπήρχαν άλλες τρεις γυναίκες και λίγη ώρα μετά, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι με μήνυμα που της έστειλε ζητούσε να κατέβει να τον δει.

  • Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης σε Τσέφεριν: «Η Ελλάδα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων»

«Μου φάνηκε περίεργος ο τρόπος του. Άρχισε να με φιλά και κατέβασε το παντελόνι του. Του είπα πως δεν σκοπεύω να κάνω κάτι κι εκείνος αντέδρασε λέγοντας ‘Τι εννοείς;’ με αυστηρό ύφος. ‘Δεν με εμπιστεύεσαι;’. Πράγματι δεν τον εμπιστευόμουν γιατί είχαμε μόλις γνωριστεί. Εκείνος είχε μια συμπεριφορά σαν ‘όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί μου’. Προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να με πείσει να κάνουμε σεξ κι εγώ του απαντούσα πως είχα έρθει μόνο για ένα ποτό. Τίποτα όμως δεν τον σταματούσε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό έρωτα και αρνήθηκα. Εκείνος επέμεινε πολλές φορές και έγινε πιεστικός. Δεν ήξερα τι να κάνω, είχα χρησιμοποιήσει όλες τις πιθανές δικαιολογίες για να αποφύγω την κατάσταση. Ήταν όμως σαν να μιλούσα σε τοίχο. Κατέληξα να με εξαναγκάσει να κάνουμε σεξ.

Με έβαλε να καθίσω στα τέσσερα. Ήταν από πίσω μου, με το χέρι του στη μέση μου. Φώναζα ‘όχι’ και μου απαντούσε ‘παράτησέ με!’. Δεν κράτησε πολύ, μετά από 20 δευτερόλεπτα τελείωσε. Ο ίδιος γνώριζε σε όλη τη διάρκεια ότι δεν υπήρχε συναίνεση, αλλά δεν υπήρχε κανένας τρόπος να τον σταματήσω», τόνισε και δεν σταμάτησε εκεί:

«… τις ημέρες που ακολούθησαν ένιωθα βρώμικη και ντροπιασμένη. Δεν ήθελα καν να αγγίζω τον εαυτό μου στο ντους. Εκείνος μου έστειλε πολλά μηνύματα για να πάω να τον ξαναδώ. Αρχικά δεν μίλησα στην αστυνομία γιατί φοβόμουν πολύ. Δεν ήθελα καν να σκέφτομαι όσα είχαν συμβεί».

Ο δικηγόρος του Μεντί…