Ο Ματίας Αλμέιδα στέκεται στο πλευρό του Εσεκιέλ Σιριλιάνο, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές της Αργεντινής, ζητώντας από την προσωπική του ψυχολόγο να αναλάβει τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Ματίας Αλμέιδα στέκετσαι στο πλευρό πρώην παίκτη του στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο Εσεκιέλ Σιριλιάνο, τον οποίο ο Αργεντινός τεχνικός είχε ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Μπουένος Άιρες,  αντιμετωπίζει πολλά ψυχολογικά προβλήματα και συνελήφθη από τις Αρχές στην Αργεντινή για απόπειρα ένοπλης ληστείας, παράνομη κατοχή όπλου και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα Infobae, ο προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε από την προσωπική του ψυχολόγο (Ντολόρες) να αναλάβει τον Σιριλιάνιο. Η συγκεκριμένη ψυχολόγος είχε βοηθήσει στο παρελθόν τον Αλμέιδα για να ξεπεράσει το γνωστό πρόβλημα με την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε επίσης: Από το γήπεδο στο καταφύγιο οι παίκτες της Μέταλιστ και της Λβιβ (pics, vids)

Σύμφωνα με τους συγγενείς του Σιριλιάνο, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής παρουσιάζει σημάδια κατάθλιψης και σχιζοφρένειας. Ο Αλμέιδα έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα, έχοντας μιλήσει στο παρελθόν ανοικτά για τα ζητήματα της κατάθλιψης και για τη στήριξη που πρέπει να παρέχεται σε όσους την αντιμετωπίζουν.