Από την Τρίτη (16/8) θα ξεκινήσει η διάθεση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Λεμεσού (18/8).

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» κόντρα στον Απόλλων Λεμεσού στην Κύπρο για τα play offs του Εuropa League.

Με λίγες ημέρες να απομένουν ακόμη πριν το ματς οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηριών τόσο από το «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και στην Κύπρο για να διευκολύνουν τους οπαδούς τους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα των play off του UEFA Europa League απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα διεξαχθεί στο “Στάδιο Γ.Σ.Π” στην Λευκωσίας, την Πέμπτη 18/8/2022 στις 20:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν την Τρίτη 16/08 και την Τετάρτη 17/08 (10:00 – 18:00), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν και από το εκδοτήριο (Βόρειο Κερκίδα) στο στάδιο Γ.Σ.Π., την Τετάρτη 17/08 (11:00 – 18:00).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του ή την κάρτα φιλάθλου, την Αστυνομική Ταυτότητα του ή το Διαβατήριο του.

Για τους φιλάθλους μας στην Κύπρο οι οποίοι δεν έχουν κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα μπορούν να την προμηθευτούν μαζί με το εισιτήριο του αγώνα τις προαναφερόμενες ώρες στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Για εκείνους που έχουν κυπριακή υπηκοότητα απαιτείται η επίδειξη κυπριακής κάρτας φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 € και 50€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».