Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον Ζερβίνιο. Αποφασισμένος να… κυνηγήσει την υπόθεση ο Άρης.

Με δύο αγωνιστικές τιμώρησε τον Ζερβίνιο το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Ο άσος του Άρη είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, με το Πρωτοβάθμιο Όργανο να τον αποκλείει από τις επόμενες δύο αναμετρήσεις (με ΟΦΗ 30/10 και Ατρόμητο 5/11).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι κάνει στη Γερμανία: Η αρνητική παράδοση και η Βρέμη που δείχνει τον δρόμο… (vids)

Σε κάθε περίπτωση, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα προχωρήσει σε έφεση κατά της τιμωρίας του Ζερβίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν με την από 24-10-2022 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων πειθαρχική παράβαση (1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β’, παρ. 2 περ. α’, παρ. 5 περ. στ’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού εκατόν είκοσι (120,00) ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων η απόφαση.