Οι φίλοι είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχουμε στη ζωή. Μαζί τους μοιράζεσαι τα καλά και τα άσχημα. Τους θαυμάζεις και σε στηρίζουν. Ενίοτε σε εκνευρίζουν κιόλας. Κι όσο κι αν τους αγαπάς, υπάρχουν μερικές φορές που κάνεις προσπάθεια για τους καταλάβεις και να εξηγήσεις τη συμπεριφορά τους.

Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε αυτό κι αυτός δεν είναι άλλος από τα άστρα. Σε ποιο ζώδιο ανήκουν οι φίλοι σου; Μάθε μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά των ζωδίων, που ίσως σε βοηθήσουν να βρεις τις εξηγήσεις που ψάχνεις:

Κριός
Οι Κριοί είναι φλογερές προσωπικότητες. Παθιάζονται πολύ με τους φίλους, την οικογένεια και οτιδήποτε τους ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να τους κάνει και έντονους. Ο φίλος Κριός θα πολεμήσει όποιον σε πληγώσει. Από την άλλη, δεν έχει κανένα πρόβλημα να σε κερδίσει σε κάθε είδους παιχνίδι, αφού είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός. Όταν θυμώνει, δώσ’ του λίγο χώρο και μην τον κοντράρεις. Χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να τον βοηθήσεις να ηρεμήσει.

Ταύρος
Το πείσμα του Ταύρου σκάει και γάιδαρο. Μην περιμένεις να υποχωρήσει ή να σε πλησιάσει εύκολα. Αν θέλεις να βγεις μαζί του, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, γιατί δύσκολα θα τον πείσεις να σηκωθεί από τον καναπέ. Μην παρεξηγείσαι, απλά αυτός είναι ο τρόπος του να χαλαρώνει. Όταν, όμως, αποφασίσει να ξεμυτίσει από το σπίτι, θα σε πάει στα καλύτερα. Έχουν επίσης εξαιρετικό γούστο και θα είναι ο τέλειος βοηθός σου στα ψώνια. Αυτό μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι γύρισες πίσω με άδειο πορτοφόλι, γιατί ο Ταύρος δεν θα ησυχάσει αν δεν τα αγοράσει όλα.

Δίδυμοι
Φλυαρία; Τι είναι αυτό, θα αναρωτηθούν οι Δίδυμοι, αλλά μην ψαρώσεις. Το να μιλάνε είναι το αγαπημένο τους πράγμα στον κόσμο. Συχνά τους αποκαλούν διπρόσωπους, ενώ στην πραγματικότητα ξέρουν απλώς να ελίσσονται και να προσαρμόζονται στις περιστάσεις. Δε θα είναι υπερβολή να τους χαρακτηρίσουμε πολυεργαλεία, αφού μπορούν να καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και την ίδια στιγμή να σκέφτονται άλλο ένα εκατομμύριο υποθέσεις. Μερικές φορές μπορεί να καταρρεύσουν στην προσπάθειά τους να τα προλάβουν όλα και όλους. Κι εκεί που νομίζεις ότι ο Δίδυμος είναι επιφανειακός, θα σου πετάξει ένα απόφθεγμα από κάποιο…