Ο Ζακ Έφρον αποκαλύπτει ότι «έπεσε σε πολύ βαριά κατάθλιψη» ενώ έκανε προπονήσεις για την ταινία του 2017 «Baywatch».

 Ο 34χρονος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Ντουέιν Τζόνσον στην κωμωδία – βασισμένη στην ομότιτλη αρχική σειρά του 1989 για μια ομάδα ναυαγοσωστών που επιφορτίστηκε να σώσει το μέλλον της περιοχής της από εγκληματίες.

 Σε νέα συνέντευξή του στο περιοδικό «Men’s Health» ο Έφρον περιέγραψε την προετοιμασία στην οποία υποβλήθηκε για να αποκτήσει μύες για την ταινία, σημειώνοντας ότι περιελάμβανε λήψη διουρητικών και υπερβολική προπόνηση.

«Αυτή η εμφάνιση στο «Baywatch», δεν ξέρω αν είναι πραγματικά εφικτό να διατηρηθεί. Απλώς υπάρχει πολύ λίγο νερό στο δέρμα. Είναι σαν ψεύτικο, φαίνεται CGI (εικόνα που έχει παραχθεί από υπολογιστή) παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

«Προτιμώ πολύ να έχω επιπλέον, ξέρετε, 2-3% σωματικό λίπος» πρόσθεσε.

Ενώ διευκρίνισε ότι δεν θέλει να ακουστεί ότι παραπονιέται, ο Ζακ Έφρον είπε ότι θέλει να ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το «σώμα του Baywatch» για τις καταστροφικές συνέπειες που είχε η προπόνηση στην υγεία του.

«Άρχισα να έχω αϋπνία» εξήγησε. «Και έπεσα σε μια πολύ βαριά κατάθλιψη, για πολύ καιρό. Κάτι από αυτή την εμπειρία με εξάντλησε» τόνισε. «Απλά δεν ένιωθα ζωντανός» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ