Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται και η υπόθεση του δεύτερου στόπερ για την ΑΕΚ

Όλο το βάρος στην απόκτηση του δεύτερου στόπερ έχουν ρίξει Ράντεκ Κουχάρσκι και Μπρούνο Αλβες. Ο Ντομαγκόι Βίντα πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναζητούν τον παρτενέρ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το θέμα του δεύτερου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των Κιτρινόμαυρων, που δε θέλουν να χάσουν άλλον πολύτιμο χρόνο. Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Μινγκέθα η Ένωση έχει ενεργοποιήσει τις άλλες εναλλακτικές λύσεις. Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της προκειμένου να κλείσει το συγκεκριμένο κενό ακόμα και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Φυσικά, στο κάδρο παραμένει ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, που ακόμα δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα. Η διοίκηση των Ισραηλινών τον πιέζει για ανανέωση, με το σέρβο στόπερ να εμφανίζεται αρνητικός μέχρι στιγμής.

Όσο δεν υπογράφει με τη Μακάμπι, η υπόθεση του Πλάνιτς παραμένει ορθάνοιχτη για τους Κιτρινόμαυρους. Ο Δικέφαλος παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει την οριστική κατάληξη του… σίριαλ με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό.

Οι μεταγραφικές μηχανές βρίσκονται στο φουλ στην ΑΕΚ, που ευελπιστεί να κλείσει σύντομα το μέτωπο του στόπερ.