Παραδόθηκαν στους δημότες Παλαιού Φαλήρου οι αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ) του Δήμου, παρέδωσαν στους πολίτες, τις νέες ανακατασκευασμένες-αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.). Ένα απολύτως σύγχρονο Κέντρο άσκησης/άθλησης-πραγματικό κόσμημα για την πόλη, ανοιχτός, ασφαλής χώρος αθλητισμού, για τα παιδιά , τη νεολαία, για κάθε ηλικία.

Ο αγιασμός των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στο Δ.Α.Κ., από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, οι Βουλευτές του Νότιου Τομέα Β3 Διονύσης Χατζηδάκης, Άννα Καραμανλή και Βασίλης Σπανάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι Αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων της πόλης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον παριστάμενο Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο καθώς όπως τόνισε: «επί θητείας του, ως Υπουργός Εσωτερικών, δρομολόγησε την χρηματοδότηση του έργου», αναφέρθηκε στις τεχνικές δυσκολίες κατά την υλοποίηση του, οι οποίες ξεπεράστηκαν χάρη στη συμβολή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Π. Φαλήρου, καθώς επίσης και των ουσιαστικών ενεργειών του Δ.Σ. και όλων των μελών του ΠΟ.Α.ΚΕ.

Ο κ. Φωστηρόπουλος ανέπτυξε επίσης το όραμα της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της πόλης, που αποτελούν πυλώνες για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, φέρνοντας ως παραδείγματα, τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του Ποσειδώνειου Ημιμαραθωνίου και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής οι οποίες φιλοξενήθηκαν την περασμένη άνοιξη στην πόλη μας

Και κατέληξε: «Διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μας ότι ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να στηρίζουμε το εξαιρετικό έργο των αθλητικών συλλόγων και σωματείων του Π. Φαλήρου, στο μέτρο του δυνατού και των συνθηκών, με την αδιάλειπτη και αμέριστη συμπαράστασή μας, γιατί σε αυτήν την προσπάθεια κανείς δεν είναι μόνος.  Όλοι μαζί στηρίζουμε και αναπτύσσουμε τον Αθλητισμό στο Παλαιό Φάληρο. Για εμάς,…