Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε ότι ο διαιτητής έκανε ένα ασυγχώρητο λάθος, ενώ τόνισε ότι στηρίζει τις αποφάσεις της διοίκησης.

Ο Μίτσελ μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου για αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα, έριξε «βόμβες»  στη συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ασυγχώρητο λάθος του διαιτητή στο 97ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν είπε πως ο Άβιλα έκανε λάθος, ενώ τόνισε πως οι τρεις πόντοι χάθηκαν για τον Ολυμπιακό εξαιτίας διαιτητικού λάθους.

  • Διαβάστε επίσης: Στον Ρέντη τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ακόμα, ο 59χρονος τεχνικός υπογράμμισε ότι στηρίζει τις αποφάσεις της διοίκησης, ενώ αναφέρθηκε και στο τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ντέρμπι, οι οποίοι ήταν σαφώς εκνευρισμένοι και θυμωμένοι με την ακατανόητη απόφαση του ρέφερι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου στη Λεωφόρο:

Για την φάση του πέναλτι και η δήλωση του: «Είπα ότι με θυμώνει το αποτέλεσμα. Όταν είπα λάθος αναφερόμουν στο διαιτητικό. Κάποιος που έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μεταφράσει την φάση αυτή σαν πέναλτι. Είναι ασαφές το ότι ενώ αρχικά έδωσε φάουλ, στη συνέχεια καταλόγισε πέναλτι».

Για την δήλωση του Βρέντζου που κάνει λόγο για αποχώρηση από το πρωτάθλημα: «Εγώ ασχολούμαι με τα αγωνιστικά, αλλά στηρίζω τις αποφάσεις τις διοίκησης. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Σαν προπονητής θέλω να τονίσω ότι είμαι θυμωμένος για το γεγονός ότι γίνονται λάθη που μας στερούν βαθμούς. Νομίζω ότι δεν χωράει συζήτηση στο ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος».

Για το αν ηρέμησε τους παίκτες του στα αποδυτήρια και αν μπορεί να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην μάχη του πρωταθλήματος: «Πραγματικά είχα πει από πριν ότι θα κάνουμε ένα καλό ματς. Είναι φυσιολογικό οι παίκτες μου να είναι θυμωμένοι και εκνευρισμένοι. Νομίζω ότι αν το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο τότε δεν θα γινόταν θέμα. Είναι λίγο ύποπτο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Έρχονται ξένοι διαιτητές για να μην υπάρχουν υποψίες. Αλλά σήμερα δεν μπορώ να μην έχω. Είναι λογικό οι παίκτες να είναι θυμωμένοι γιατί έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Είναι κρίμα να στερούνται το αποτέλεσμα από μια τέτοια…