Το Δήμο Μαλεβιζίου για τη συνεισφορά του στη διαχείριση της πανδημίας και την υποστήριξη των πολιτών βράβευσε το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας στο πλαίσιο παγκρήτιας νοσηλευτικής διημερίδας με θέμα «Νοσηλευτική και Covid 19 – Προκλήσεις και διδάγματα».

Τιμητική διάκριση για τον Δήμο Μαλεβιζίου από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας, για την διαχείριση της πανδημίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου και Ιατρός Γρηγόρης Φασουλάκης ο οποίος ως ο υπεύθυνος για θέματα covid-19 στο Δήμο την περίοδο της πανδημίας, είχε την ευθύνη συντονισμού της διαχείρισης. Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Αντιδήμαρχος κ. Φασουλάκης εξήρε το έργο των νοσηλευτών που βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημόσιας υγείας και επιτελούν πολύτιμο κοινωνικό έργο.

Από τις πρώτες μέρες της πανδημίας ο Δήμος Μαλεβιζίου με ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό στήριξε τους δημότες που είχαν ανάγκη με διανομές πόρτα – πόρτα υγειονομικού υλικού, φαρμάκων αλλά και φαγητού σε ευάλωτες οικογένειες.

Παράλληλα με την εφαρμογή Δημότης Μαλεβιζίου έδωσε τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται για έναν μεγάλο αριθμό υποθέσεων χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία στις δημοτικές υπηρεσίες.