Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως… εντυπωσιάστηκε από τον πρωθυπουργό

Για τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή η Βάνα Μπάρμπα.

Αναφερόμενη στη συνάντηση που είχαν είπε χαρακτηριστικά: «Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα. Του έστειλα ένα e-mail και του είπα: «Αγαπητέ πρωθυπουργέ, πρέπει να σκεφτούμε υπάρχουν κάποιες ανάγκες. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εσωστρέφεια τόσα χρόνια κεκλεισμένων των θυρών στα φεστιβάλ να περιφερόμαστε δεξιά-αριστερά οι Έλληνες καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Συνέχεια στις εξορμήσεις εκτός Μαξίμου – Στη (μονοεδρική) Φωκίδα την Πέμπτη

» Σας πληροφορώ την επομένη στιγμή ζήτησε να με δει. Βρεθήκαμε, ήταν ταχύτατος στις αντιδράσεις του. Δεν περίμενα ότι η αντίδραση του θα ήταν την επομένη μέρα, ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε τόση συνέπεια σε αυτά που είπαμε».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε (Παραπολιτικά fm) ότι συστρατεύεται στο πλευρό του πρωθυπουργού, χωρίς όμως να ζητάει ανταλλάγματα όπως «βάλτε με στο ψηφοδέλτιο να με ψηφίσει ο κόσμος».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το τι θα απαντούσε στον κ. Μητσοτάκη εάν ο τελευταίος της ζητούσε να είναι υποψήφια στις εκλογές, επεσήμανε ότι δεν θα το ήθελε αλλά είπε ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.

Καρφιά για Ανδρουλάκη

Αναφερόμενη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι «κατ’ αρχάς δεν μας άκουσε ποτέ. Δεν πάω σαν ένα παραπονεμένο παιδί που κάποιος δεν με είδε και δεν μιλήσαμε αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένεια της και το ήθος της.

»Δυο φορές είχα μιλήσει σε εκπομπές που είχαμε βγει κι είχαμε πει για το ΠΑΣΟΚ, την επομένη στιγμή μας είχε πάρει τηλέφωνο σαν γυναίκα, σαν αρχηγός. Έμενα με στενοχωρεί το ότι δεν μας βλέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν έβλεπε ανθρώπους που ίσως να ήταν και χρήσιμοι».